Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα Μπάγερν και Μίλαν για οκτάδα

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα Μπάγερν και Μίλαν για οκτάδα

Η Μπάγερν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο ντέρμπι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» και έκανε το πρώτο βήμα για την οκτάδα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο ντέρμπι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» και έκανε το πρώτο βήμα για την οκτάδα. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Κομάν στο 53΄, ήταν καλύτεροι με φάσεις για μία ώρα, με τους Γάλλους να αντιδρούν από το 60ό λεπτό και μετά, όταν στο παιχνίδι πέρασε ο Εμπαπέ που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Η παρουσία του έδωσε στην Παρί την έκρηξη που της έλειπε, όμως παρά τις σημαντικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με το 1-0 υπέρ της Μπάγερν να μένει έως το τέλος.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ στο Μιλάνο, χάρη στο γκολ του Ντίαζ μόλις στο 7ο λεπτό, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται απόψε με άλλα δύο ματς. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι, με τους γηπεδούχους να μετρούν πέντε σερί νίκες στης Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη, οι Λονδρέζοι παρά τις «τρελές» επενδύσεις του Ιανουαρίου, ακόμη δεν έχουν βρει την αγωνιστική τους ταυτότητα και βρίσκονται βυθισμένοι στη 10η θέση της Premier League. Στο άλλο ζευγάρι συγκρούονται η Μπριζ με την Μπενφίκα. Οι Βέλγοι πέρασαν στα νοκ άουτ ως δεύτεροι σε όμιλο με Πόρτο και Ατλέτικο, ενώ οι Λουζιτανοί τερμάτισαν πρώτοι στον δικό τους, αφήνοντας πίσω την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Γιουβέντους, και μάλιστα αήττητοι με απολογισμό 4-2-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή