Η Σάκκαρη στις «8» της Ντόχα με ξέσπασμα διαρκείας

Η Σάκκαρη στις «8» της Ντόχα με ξέσπασμα διαρκείας

Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο ξεκίνημα, που βρήκε τις δύο αντιπάλους ισόπαλες 3-3, η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Ρωσίδας και πήρε επτά συνεχόμενα γκέιμ.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιβλητική εμφάνιση από τα μέσα του 1ου σετ και μετά, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά WTA 500, που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ.

Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο ξεκίνημα, που βρήκε τις δύο αντιπάλους ισόπαλες 3-3 (έχοντας κάνει από ένα break), η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Ρωσίδας και πήρε επτά συνεχόμενα γκέιμ.

Ετσι, όχι απλά πήρε το πρώτο σετ, αλλά εξασφάλισε και ένα μεγάλο προβάδισμα (4-0) στο δεύτερο, φτάνοντας χωρίς περαιτέρω προβλήματα στη νίκη.

Η Σάκκαρη θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είτε την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά (Νο 5 στον κόσμο και Νο 3 στο ταμπλό του τουρνουά), την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ, είτε την Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα (Νο 123), από την οποία είχε χάσει στο περσινό Ρολάν Γκαρός.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή