Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για πρώτη φορά μετά από 11 σεζόν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για πρώτη φορά μετά από 11 σεζόν

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεσμεύτηκε ότι θα διατηρήσει «παγωμένες» τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για φιλάθλους κάτω των 16 ετών και νέους

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για ενήλικες κατά 5% για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά από 11 σεζόν που τις είχε «παγωμένες», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

Η άνοδος οφείλεται στο υψηλότερο κόστος διεξαγωγής αγώνων, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 40% τα τελευταία πέντε χρόνια και κατά 11% τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με τη Γιουνάιτεντ.

«Η μέτρια αύξηση της τιμής για τη σεζόν 2023/24 είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργεί σε βιώσιμη βάση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα, προσθέτοντας: «Διατηρήσαμε τις αυξήσεις τιμών πολύ κάτω από τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού… Οι τιμές των εισιτηρίων στο Old Trafford – μαζί με τις τιμές φαγητού και ποτών την ημέρα του αγώνα – θα συνεχίσουν να είναι από τις πιο προσιτές στην Premier League».

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος πρόσθεσε ότι θα διατηρήσει «παγωμένες» τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για φιλάθλους κάτω των 16 ετών και νέους, καθώς και την έκπτωση 50% για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ηλικίας 65 ετών και άνω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή