Αυλαία ημιτελικών Κυπέλλου στις 9 Μαρτίου

Αυλαία ημιτελικών Κυπέλλου στις 9 Μαρτίου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 9 Μαρτίου θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τις ημέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, από τις οποίες θα προκύψουν οι φιναλίστ.

Αυτή του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (3-0 υπέρ της Ενωσης το πρώτο ματς) θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 1/3 (20.00), ενώ την ίδια ημέρα (18.00) ορίστηκε και ο πρώτος ημιτελικός Λαμίας – ΠΑΟΚ που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Την Πέμπτη 9/3 (16.30) έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό δεν μοιάζει τόσο απλή υπόθεση παρά τις επαφές που έχουν γίνει με ξένες Ομοσπονδίες, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος θα πρέπει πρώτα να συναινέσουν οι ίδιες οι ομάδες.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε το Πανθεσσαλικό Στάδιο φαντάζει και πάλι η πρώτη επιλογή, ειδικά στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και το ζευγάρι του τελικού θα είναι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ λίγο πριν από το χθεσινό Δ.Σ. της ΣΛ2 διευκρίνισε με δήλωσή του ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν προκαλεί το παραμικρό πρόβλημα στις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ελληνικών ομάδων, ούτε και στην Εθνική, καθώς δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στο καταστατικό της FIFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT