Τσάμπιονς Λιγκ: Κοίταξε στα μάτια τη Σίτι η Λειψία

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοίταξε στα μάτια τη Σίτι η Λειψία

Σε ένα χορταστικό ματς παρά τα μόλις 2 γκολ, Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία, σε μια μονομαχία που καθεμία από τις ομάδες είχε από ένα ημίχρονο

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα χορταστικό ματς παρά τα μόλις 2 γκολ, Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία, σε μια μονομαχία που καθεμία από τις ομάδες είχε από ένα ημίχρονο.

Οι Αγγλοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Μαχρέζ στο 27ο λεπτό, ενώ με τον ίδιο παίκτη είχαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν στις αρχές του δεύτερου 45λέπτου. Στη συνέχεια όμως οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αφού αρχικά απείλησαν την εστία της Σίτι, έφτασαν τελικά στην ισοφάριση, που τους κρατάει στο «κόλπο», στο 70ό λεπτό με τον Γκβαρντιόλ.

Ο Ρόμελου Λουκάκου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς με την οποία έπεσε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουκάκου στο φινάλε έδωσε προβάδισμα στην Ιντερ επί της Πόρτο (1-0) – Βαρύ το κλίμα στο Λίβερπουλ για τον Κλοπ.

Ο Βέλγος φορ, που μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Ιντερ με την Πόρτο, ήταν αυτός που χάρισε στο 86ο λεπτό τη νίκη με 1-0 στους Μιλανέζους και τους έδωσε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 14 Μαρτίου στο «Ντραγκάο». Μέχρι εκείνο το σημείο και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ, ενώ οι «δράκοι» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Οτάβιο στο 78΄.

Τις πρώτες αναζητήσεις για νέο προπονητή φέρεται, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ από την Αγγλία, να κάνει η Λίβερπουλ, ύστερα από την ταπεινωτική ήττα με 2-5 (από 2-0) μέσα στο «Ανφιλντ» από τη Ρεάλ Μαδρίτης προχθές για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τίτλους όπως το «απόλυτη ταπείνωση» της «Ντέιλι Τέλεγκραφ», οι επικριτές του Γερμανού προπονητή, που έχει πάψει πια να είναι στο απυρόβλητο λόγω και της κακής πορείας των «ρεντς» φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, βρήκαν πάτημα για να αυξήσουν την κριτική τους στον Κλοπ παραλληλίζοντας τη φετινή σεζόν της Λίβερπουλ με την τελευταία του ίδιου τεχνικού στην Ντόρτμουντ. Οι ίδιες πηγές στην Αγγλία που κάνουν λόγο για αναζήτηση διαδόχου αναφέρουν τον επίσης Γερμανό προπονητή της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ως υποψήφιο.

Παρά τη «χειρότερη βραδιά στην ευρωπαϊκή ιστορία της Λίβερπουλ» κατά τη «Μίρορ», ο Κλοπ αρνείται να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας ιστορικής ανατροπής στο «Μπερναμπέου» στις 15 Μαρτίου, που θα φέρει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην οκτάδα: «Αλλο τι έγινε απόψε και άλλο τι θα γίνει σε τρεις εβδομάδες», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή