Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «απογείωσε» την Αλ Nασρ στα social media

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «απογείωσε» την Αλ Nασρ στα social media

Ο σύλλογος του Ριάντ είχε 150 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία έχει «απογειώσει» τη δημοτικότητα της Αλ Νασρ, αλλά και του πρωταθλήματος της χώρας.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και στη νέα του ομάδα, με αποτέλεσμα η Αλ Νασρ να βρίσκεται στους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους από όλο τον κόσμο με τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις στο Instagram, για τον μήνα Ιανουάριο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deportes&Finanzas® (@deporfinanzas)

Ο σύλλογος του Ριάντ είχε 150 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με στοιχεία της εξειδικευμένης ιστοσελίδας DeporFinanzas. Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης-με 209 εκατομμύρια-, η Παρί Σεν Ζερμέν- με 207 εκατομμύρια-, και η Μπαρτσελόνα- με 203 εκατομμύρια-,βρίσκονται πάνω από την Αλ Νασρ, η οποία πάντως γνώρισε εντυπωσιακή άνοδο μετά την απόκτηση του Πορτογάλο σταρ.

Στο Twitter άγγιξε τις 12,5 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις, ανεβαίνοντας στο Top-3, μόνο πίσω από την Μπαρτσελόνα και τη Γαλατασαράι. Στο TikTok, 166 εκατομμύρια χρήστες είδαν τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της ομάδας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή