Το ΝΒΑ ακύρωσε το τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το ΝΒΑ ακύρωσε το τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας σταρ αστόχησε οικειοθελώς σε λέι απ στα τελευταία δευτερόλεπτα προκειμένου να πάρει ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και να φτάσει, με αυτόν τον τρόπο τα 10 ριμπάουντ - Τελικά, το ΝΒΑ αφαίρεσε το επιθετικό ριμπάουντ από την στατιστική του.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ΝΒΑ ακύρωσε το τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Oυάσιγκτον Γουίζαρντς, καθώς δεν δέχθηκε στη στατιστική το 10ο ριμπάουντ του Greek Freak.

Η απόφαση τελικά πάρθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για μία φάση που «σήκωσε» αρκετή συζήτηση τις τελευταίες ώρες, καθώς η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που συνέβη ήταν λίγο… περίεργος.

Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι αστόχησε οικειοθελώς σε λέι απ στα τελευταία δευτερόλεπτα προκειμένου να πάρει ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και να φτάσει, με αυτόν τον τρόπο τα 10 έτσι ώστε να «γράψει» το τέταρτο εφετινό του τριπλ νταμπλ. 

Η κίνησή του προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά στη λίγκα, με αποτέλεσμα να εξεταστεί πιο προσεκτικά η φάση για να διαπιστωθεί εάν όντως το συγκεκριμένο ριμπάουντ θα μετρούσε κανονικά ή, όχι στη στατιστική του Giannis.

Τελικά, το ΝΒΑ αφαίρεσε το επιθετικό ριμπάουντ από την στατιστική του Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 9 κι ως εκ τούτου δεν υπήρξε τριπλ νταμπλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT