Basket League: Με την αύρα του Μπάνε ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ

Basket League: Με την αύρα του Μπάνε ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ

Η τελετή ήταν σεμνή. Οπως άλλωστε ήταν και ο ίδιος ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε όλη τη διάρκεια της εμβληματικής τους καριέρας. Οπως συνεχίζει να είναι και εκτός αγωνιστικών χώρων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελετή ήταν σεμνή. Οπως άλλωστε ήταν και ο ίδιος ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε όλη τη διάρκεια της εμβληματικής τους καριέρας. Οπως συνεχίζει να είναι και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο διαχρονικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο παίκτης που οδήγησε τον «Δικέφαλο» στις πιο λαμπρές στιγμές της ιστορίας του, είδε το Σάββατο το βράδυ τη φανέλα του με το νούμερο 7 να ανεβαίνει στην οροφή του κατάμεστου «PAOK Sports Arena», όπου θα μείνει για πάντα, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο.

Τον Πρέλεβιτς υποδέχθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Basket League ο διοικητικός επικεφαλής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, την ώρα που ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το σύνθημα «Ω, Μπάνε, Μπάνε», που για χρόνια δονούσε το «Αλεξάνδρειο», στα μυθικά ντέρμπι με τον Αρη, που δεν καθήλωναν μόνο τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά σχεδόν όλους τους φίλους του μπάσκετ. Τον υποδέχθηκαν επίσης παλιοί συμπαίκτες του, αλλά και ο τότε πρόεδρος του «Δικεφάλου», Νίκος Βεζυρτζής.

«Είχα διαφορετική άποψη τα προηγούμενα χρόνια για την απόσυρση της φανέλας μου. Η διοίκηση του Θανάση Χατζόπουλου με έπεισε γι’ αυτό και άλλαξα γνώμη. Κατάλαβα, επίσης, ότι έπρεπε να το κάνω γιατί κατανόησα πόσο θα το ήθελαν οι κόρες μου», επισήμανε στην ομιλία του ο Πρέλεβιτς.

Για την 21η αγωνιστική της Basket League: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 78-72, Ιωνικός – Λαύριο 82-90, Κολοσσός – Αρης 96-90, Παναθηναϊκός – Απόλλων 108-77, Προμηθέας – Περιστέρι 91-83 και Ολυμπιακός – Καρδίτσα 92-61. Σήμερα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση ο Κολοσσός υποδέχεται στις 19.00 τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή