Τσάμπιονς Λίγκ: Επιβλητικό προβάδισμα για Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ

Τσάμπιονς Λίγκ: Επιβλητικό προβάδισμα για Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η δεύτερη ομάδα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ (3-0) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η δεύτερη ομάδα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ (3-0) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, πήρε μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Ρόδρι, που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ζόμερ. Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι Αγγλοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 70΄, με κεφαλιά του Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ στο 76΄, με μονοκόμματο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέτυχε το ενδέκατο τέρμα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σημειώνοντας το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Νορβηγός άσος έφτασε συνολικά τα 45 γκολ με τη φανέλα της Σίτι σε 39 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει θριαμβευτικές διαστάσεις για τους Αγγλους στο 85΄, όταν ο Ζόμερ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Ρόδρι.

Η Ιντερ έφυγε από το «Ντα Λουζ» με τη νίκη (0-2), αποκτώντας το αβαντάζ πρόκρισης απέναντι στην Μπενφίκα. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν στο 51΄ με κεφαλιά του Μπαρέλα και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκάκου στο 82΄, που νίκησε τον Βλαχοδήμο. Οι Πορτογάλοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 56΄, αλλά σε τρεις περιπτώσεις από κοντά κανείς παίκτης των Λουζιτανών δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή