Σούπερ Λίγκ 1: Ερευνα UEFA για τους Πολωνούς διαιτητές

Σούπερ Λίγκ 1: Ερευνα UEFA για τους Πολωνούς διαιτητές

Πειθαρχική έρευνα σχετικά με το συμβάν που οδήγησε στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών ξεκίνησε το αρμόδιο τμήμα της UEFA

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πειθαρχική έρευνα σχετικά με το συμβάν που οδήγησε στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών ξεκίνησε το αρμόδιο τμήμα της UEFA. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου προκειμένου να διαπιστώσει ποια τελικά από τις δύο πλευρές, αυτή των επιβατών ή εκείνη της διαιτητικής ομάδας, λέει την αλήθεια σχετικά με το επεισόδιο που ξεκίνησε μέσα στο αεροπλάνο και έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας στον χώρο παραλαβής των αποσκευών του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πάντως, η όλη ιστορία οδήγησε χθες σε νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ των ΠΑΕ τόσο με την ανάρτηση ανακοινώσεων όσο και με αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ για τον προγραμματισμό των αγωνιστικών που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού και αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ.

Η αρχή έγινε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίς το πρωί έστειλε επιστολή στη Λίγκα, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος και σφαγιαστικές διαιτησίες εις βάρος του. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με το συμβάν, όπως για παράδειγμα το εάν η ΕΠΟ ή η ΚΕΔ επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε το δημοσίευμα πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η αλλαγή των διαιτητών, όπως παραδέχτηκε στην ανακοίνωσή της η ίδια η Ομοσπονδία.

Τέλος, στην επιστολή ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στους Μπένετ, Μπαλτάκο και Μάνταλο αναφέροντας «πως καθοδηγούνται από εγκληματική οργάνωση για την οποία θεωρεί υπεύθυνη τη διοίκηση της ΑΕΚ».

Από την πλευρά της η Ενωση γνωστοποίησε ότι με αίτημά της τόσο προς τις Αρχές του αεροδρομίου όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία ζήτησε την προσκόμιση και τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα όσα έχουν συμβεί. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει «πως ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό και να μη γίνει ποτέ διαθέσιμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή