Σούπερ Λίγκ 1: Υψηλό εμπόδιο για ΑΕΚ πριν από τη Λεωφόρο

Σούπερ Λίγκ 1: Υψηλό εμπόδιο για ΑΕΚ πριν από τη Λεωφόρο

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ – Ευκολότερο έργο για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο.

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας πάρει πλέον προβάδισμα στην κούρσα για τον φετινό τίτλο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ετοιμάζονται για το δικό τους μεγάλο ραντεβού στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή. Oμως, πριν από αυτό και οι δύο θέλουν να βγουν αλώβητοι από τη σημερινή 6η αγωνιστική των πλέι οφ, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στο «Πανθεσσαλικό» τον Βόλο και την Ενωση να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena». Παράλληλα στο «Βικελίδης», ο Αρης που έχει τον πρώτο λόγο για την 5η θέση, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, o oποίος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Φάληρο.

Το πιο σημαντικό από τα σημερινά ματς διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη τους επί του Ολυμπιακού και ο Ματίας Αλμέιδα λογικά θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στα ίδια πρόσωπα που πήραν το «διπλό» απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί ο Μάνταλος, ενώ είναι πιθανό να μετατεθεί ο Πινέδα σε ρόλο επιτελικού και να μείνει στον πάγκο ο Τσούμπερ. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες του στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός έμειναν ο σκόρερ Αουγκούστο, αλλά και ο Τάισον, που έχουν ενοχλήσεις. Επίσης ο Λουτσέσκου απέκλεισε τους Κουλιεράκη, Λύραντζη και Μιχαηλίδη.

Στο «Πανθεσσαλικό», στο οποίο αναμένεται πλήθος οπαδών των «πράσινων», ο Παναθηναϊκός θέλει να εξαργυρώσει σήμερα στον αγώνα με τον Βόλο τη μεγάλη νίκη της Τούμπας, απέναντι στην ομάδα που του είχε κόψει βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική της διαδικασίας στη Λεωφόρο. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει εκπλήξεις, μιας και ο Σέρβος τεχνικός για ακόμη ένα ματς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του με τους Κώτσιρα και Μαντσίνι.

Τέλος, στο «Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους «κίτρινους» να κρατούν στα χέρια τους την 5η θέση, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ για την 3η, που δίνει το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα. Ο Τόλης Τερζής δεν υπολογίζει στους Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Μανού Γκαρθία, Ρουπ, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδη, Χατζηιωάννου, Τανούλη και Καρακασίδη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Στον Ολυμπιακό, ο Ζοσέ Ανιγκό συμπεριέλαβε στους παίκτες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη τον Σεντρίκ Μπακαμπού που είχε γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Επίσης επέστρεψε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ενώ αντιθέτως εκτός παραμένει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή