Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ντόμινικ Τιμ

Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ντόμινικ Τιμ

Αν και είδε τον Αυστριακό να κερδίζει το πρώτο σετ, απάντησε στα επόμενα δύο σετ και χάρη στο σερβίς του επικράτησε με 3-6, 6-1, 7-6.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον 3ο γύρο του Madrid Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας, αν και είδε τον Αυστριακό να κερδίζει το πρώτο σετ, απάντησε στα επόμενα δύο σετ και χάρη στο σερβίς του επικράτησε με 3-6, 6-1, 7-6.

O Τσιτσιπάς γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη σε 2 ώρες και 19 λεπτά απέναντι στον 28χρονο τενίστα. Αντίπαλός του τη Δευτέρα (1/5) θα είναι ο Αργεντινός Σεμπαστιάν Μπάες. Ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 winners και 27 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο σετ, ο Τιμ πέρασε μπροστά με 1-4 και από εκεί και πέρα κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 1-0. Με τον Τσιτσιπά να είναι άψογος στο σερβίς του και με δύο μπρέικ (2-0, 5-1), το 1-1 δεν άργησε. Ο Τσιτσιπάς  βρέθηκε με μπρέικ πόιντ στο 1-1 με το διπλό λάθος του Τιμ στο 3ο σετ. Οι δύο παίκτες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 5-5. Όμως, στο σημείο αυτό ένα λάθος του Τιμ χάρισε στον Τσιτσιπά μπρέικ πόιντ, αλλά ο Τιμ κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ο Τσιτσιπάς επέμεινε και έφτασε σε άλλα δύο μπρέικ πόιντ στη συνέχεια, όμως δεν βγήκαν επιστροφές και τελικά ο Τιμ βγήκε αλώβητος, περνώντας μπροστά με 5-6. Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του στη συνέχεια και τα πάντα ξεκαθάρισαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Έλληνας επέστρεψε από το 1-3, προηγήθηκε με 5-3 και είχε δύο ματς πόιντ στο 6-4. Ο Τιμ πήρε το μίνι μπρέικ πίσω παίζοντας επίθεση, όμως ο Στέφανος αξιοποίησε το δεύτερο ματς πόιντ του με το λάθος του Αυστριακού στο φιλέ και έκλεισε τον αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή