Η Σάκκαρη στους προημιτελικούς της Μαδρίτης

Η Σάκκαρη στους προημιτελικούς της Μαδρίτης

Η 27χρονη πρωταθλήτρια, Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε της 25χρονης Ισπανίδας Πάουλα Μπαντόσα (Νο 42 στον κόσμο) με 6-4, 6-4, ύστερα από αγώνα διάρκειας μιάς ώρας και 28 λεπτών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους «8» του τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 που διεξάγεται στη Μαδρίτη προκρίθηκε σήμερα η Μαρία Σάκκαρη.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια, η οποία είναι Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε της 25χρονης Ισπανίδας Πάουλα Μπαντόσα (Νο 42 στον κόσμο) στη φάση των «16» του “Mutua Madrid Open” με 6-4, 6-4, ύστερα από αγώνα διάρκειας μιάς ώρας και 28 λεπτών, και προκρίθηκε στους προημιτελικούς. Εκεί η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 32χρονη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία απέκλεισε στους «16» τη Ρωσίδα Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (Νο 18) με 6-4, 6-4.

Στο πρώτο σετ Σάκκαρη και Μπαντόσα κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 3-3. Τότε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε “break” και προηγήθηκε 4-3, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της σερβίς για το 5-3. Η Ισπανίδα μείωσε σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη πήρε το σετ με 6-4. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «εκκίνησε» με τους καλύτερους οιωνούς το δεύτερο σετ, καθώς «έσπασε» με το… καλημέρα το σερβίς της Μπαντόσα, ενώ κράτησε το δικό της σερβίς και προηγήθηκε 2-0. Στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα η Σάκκαρη να πάρει και το δεύτερο σετ με 6-4 κσι να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στους προημιτελικούς, όπου την Ελληνίδα πρωταθλήτρια… περιμένει η Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Σάκκαρη και Μπέγκου έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετράει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Μπέγκου επικράτησε στην πρώτη αναμέτρησή τους, στο τουρνουά του 2016 στο Μαϊάμι, ενώ η Σάκκαρη επιβλήθηκε της Ρουμάνας στον προημιτελικό του τουρνουά της Σεούλ το 2018, καθώς και στον ημιτελικό του περυσινού τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή