Μεγάλο «διπλό» η Βασιλεία, έμεινε ζωντανή η Γιούβε

Μεγάλο «διπλό» η Βασιλεία, έμεινε ζωντανή η Γιούβε

Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους έκλεψε από τα χέρια της Σεβίλλης μια μεγάλη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους έκλεψε από τα χέρια της Σεβίλλης μια μεγάλη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η «μεγάλη κυρία» με γκολ του Γκάτι «ισοφάρισε» σε 1-1 την ομάδα της Ανδαλουσίας, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Οι Ισπανοί, που «χτύπησαν» τους «Μπιανκονέρι» στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκαν στο 26΄ με τον Εν Νεσίρι. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Ρόμα, αν και δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0) με τέρμα του Μπόβε στο 62΄.

Στο Conferece League, η Βασιλεία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φιορεντίνα με 2-1. Οι «βιόλα», παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν με τον Αρτούρ Καμπράλ στο 24΄, που δεν πανηγύρισε λόγω της τρίχρονης θητείας του στους Ελβετούς, τελικά ισοφαρίστηκαν στο 71΄ από τον Ντιούφ και δέχθηκαν το γκολ της ήττας από τον Αμντούνι στις καθυστερησεις. Η Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου με γκολ του Ρέιντνερς στο 42΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά η πίεση της Γουέστ Χαμ απέδωσε καρπούς. Στο 67΄ ο Αλγερινός Σαΐντ Μπενραχμά ισοφάρισε με πέναλτι και στο 76΄ ο Αντόνιο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Λονδρέζους, που νίκησαν με 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή