Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι ανακοινώνει εντός της ημέρας την πρόσληψη Ποτσετίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι ανακοινώνει εντός της ημέρας την πρόσληψη Ποτσετίνο

Συμφώνησαν σε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία συν ένα χρόνια

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οριστικά ο διάδοχος του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν, στον πάγκο της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το BBC και άλλα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό. 

Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε ξανά με τον Αργεντινό πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ, και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. 

Ο κ. Ποτσετίνο θ’ αναλάβει τους «μπλε» τον Ιούνιο και είναι αυτός που καθορίσει τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της πρόσληψης, πιθανότατα εντός της Δευτέρας.

Μεταξύ των μεταγραφικών στόχων που συζήτησε με τη διοίκηση των Λονδρέζων ο Αργεντίνος προπονητής φέρονται να είναι οι Εμιλιάνο και Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντέκλαν Ράις και Αλέξις Μακάλιστερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC, Daily Mail

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή