Τσάμπιονς Λιγκ: Στο Μιλάνο κόβεται απόψε το πρώτο εισιτήριο τελικού

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο Μιλάνο κόβεται απόψε το πρώτο εισιτήριο τελικού

Με μεγάλο φαβορί την τυπικά γηπεδούχο Ιντερ για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε η ρεβάνς του ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς η Μίλαν οφείλει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλο φαβορί την τυπικά γηπεδούχο Ιντερ για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε η ρεβάνς του ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς η Μίλαν οφείλει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα πριν από έξι βράδια στο ίδιο γήπεδο, αν και το κλίμα είναι βαρύ μετά την ήττα και στο πρωτάθλημα από τη Σπέτσια με 2-0.

Το «Τζουζέπε Μεάτσα» αναμένεται να ζήσει άλλη μια μεγάλη βραδιά στο αποψινό «Ντέρμπι ντελά Μαντονίνα», μόνο που οι αγώνες αυτοί στην Ιταλία αποκαλούνται Euroderby εξαιτίας της ευρωπαϊκής τους διάστασης.

Η Ιντερ, καλύτερη εν γένει στη φετινή σεζόν και σαφώς ανώτερη ιδίως στο α΄ ημίχρονο του πρώτου αγώνα, μπαίνει με άνεση στο ματς γνωρίζοντας ότι είναι η Μίλαν που θα πρέπει να κάνει παιχνίδι και να αφήσει κενούς χώρους, τους οποίους παίκτες όπως ο Χένριχ Μχιταριάν και ο Ρομέλου Λουκάκου μπορούν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο.

«Πάμε για την ανατροπή, θέλουμε να πάμε στον τελικό», τόνισε ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ο οποίος επιφυλάχθηκε για την ετοιμότητα και παρουσία του Ραφαέλ Λεάο στην αρχική ενδεκάδα. «Αν νιώθει καλά θα παίξει», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά της, η Ιντερ προσβλέπει και σε μια τεράστια οικονομική ένεση της τάξης των 12 εκατ. ευρώ από τα εισιτήρια του αγώνα, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ 500.000 φίλαθλοι έστειλαν ηλεκτρονική αίτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» του αποψινού ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή