Σούπερ Λιγκ 1: Η σελίδα γυρίζει άμεσα

Σούπερ Λιγκ 1: Η σελίδα γυρίζει άμεσα

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο και πλέον οι «Eυρωπαίοι» στρέφονται στην ενίσχυση

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ποδόσφαιρο, το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Ας κρατήσουν οι χοροί» ακούγεται μόνο στην εξέδρα.

Με το που θα τελειώσει ένα πρωτάθλημα, οι ομάδες δεν έχουν καιρό για γλέντια. Από την επόμενη κιόλας ημέρα σηκώνουν τα μανίκια και αρχίζουν να κυνηγούν τον χρόνο για να προλάβουν να τα έχουν όλα έτοιμα, οργανωτικά και αγωνιστικά, όταν θα έλθει ξανά η ώρα της σέντρας.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η νύχτα έγινε μέρα από τις πανηγυρικές εκδηλώσεις όλων των ανθρώπων και των οπαδών της ΑΕΚ για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Οι παίκτες το γλέντησαν με την ψυχή τους, αλλά είναι υποχρεωμένοι να βάλουν γρήγορα τα κεφάλια μέσα γιατί ακολουθεί την άλλη εβδομάδα ο τελικός του Κυπέλλου και ο στόχος του νταμπλ δεν επιτρέπει να χαθεί η αίσθηση του μέτρου.

Οι όποιες κινήσεις για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσουν αμέσως μετά, όπως και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ακόμα δεν γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα παίξει. Εάν κατακτήσει το τρόπαιο, θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, ειδάλλως αυτό το εισιτήριο θα το πάρει ο (3ος στο πρωτάθλημα) Ολυμπιακός κι αυτός θα αγωνιστεί στο Conference League.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα του Big 4 που έχει καθαρό ορίζοντα και δεν έχει κάτι να περιμένει.

Σήμερα αναμένεται η δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για την περίοδο που τελείωσε αλλά και γι’ αυτήν που έρχεται, λίγο πριν συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με βασικό θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Στο τραπέζι θα πέσει το θέμα της ανανέωσης ή όχι των συμβολαίων που λήγουν (Κουρμπέλη, Σάρλια, Σάντσες, Πούγγουρα) ή της πρόωρης επέκτασης κάποιων άλλων που λήγουν αργότερα, όπως π.χ. του Μπρινιόλι. Το επόμενο βήμα θα είναι η χάραξη της μεταγραφικής πολιτικής, με τα πρώτα ονόματα (Λιγκρ, Ζέκα, Νίκας, Βήχος) να δημιουργούν συνθήκες… προθέρμανσης!

Η μάχη της ουράς κρίθηκε τελικά υπέρ της Λαμίας, η οποία «επιβίωσε» στον τελικό της Νεάπολης και παραμένει στη Σούπερ Λιγκ 1 για 7η συνεχόμενη χρονιά. Αντίθετα, οι Λεβαδειακός, Ιωνικός επιστρέφουν στη Σούπερ Λιγκ 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή