ΛεΜπρόν Τζέιμς: Αποσύρεται από την ενεργό δράση; – «Εχω πολλά να σκεφτώ»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Αποσύρεται από την ενεργό δράση; – «Εχω πολλά να σκεφτώ»

«Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής έχω πολλά να σκεφθώ. Προσωπικά, για εμένα σχετικά με το μπάσκετ, έχω πολλά να σκεφθώ» είπε ο «βασιλιάς»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΛεΜπρον Τζέϊμς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Λέικερς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (113-111) από τους Νάγκετς και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια των playoffs.

Ο «βασιλιάς», που ήταν συγκλονιστικός με 40 πόντους, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, ενώ τόνισε πως σε αυτήν την φάση της καριέρας του, τον ενδιαφέρει μόνο η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

«Δεν ξέρω εάν είναι επιτυχημένη η χρονιά, γιατί παίζω πάντα για να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Δεν είμαι ικανοποιημένος με μια συμμετοχή σε τελικούς περιφέρειας. Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής έχω πολλά να σκεφθώ. Προσωπικά, για εμένα σχετικά με το μπάσκετ, έχω πολλά να σκεφθώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με τις δηλώσεις του να ερμηνεύονται από κάποιους κι σαν πιθανή προαναγγελία τέλους της μεγαλειώδους καριέρας του. 

Σημειώνεται πως, μετά από ένα χρόνο μακριά από την αθλητική δραστηριότητα, ο Καρμέλο Αντονι ανακοίνωσε επισήμως χθες, Δευτέρα το τέλος της μπασκετικής καριέρας του, μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στα social media.

Ο 39χρονος φόργουορντ αποχωρεί μετά από 19 σεζόν στο NBA, όντας ο ένατος σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, με 28.289 πόντους. Συμμετείχε σε δέκα All-Star Game και κατέκτησε τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (κι ένα χάλκινο στην Αθήνα) με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή