Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά, Σάκκαρη

Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά, Σάκκαρη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολη ήταν η κλήρωση τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και για τη Μαρία Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός. Και οι δύο κληρώθηκαν με δύσκολους αντιπάλους και θα χρειαστεί να δείξουν ότι «το δυνατό χαρτί τους» είναι το χώμα, προκειμένου να προχωρήσουν στο τουρνουά γκραν σλαμ. Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό αρχίζουν την προσεχή Κυριακή.

Στο τουρνουά των ανδρών, η κλήρωση έφερε από την ίδια πλευρά κάποιους από τους καλύτερους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει με τον Γίρι Βέσελι, αλλά μετά τους «16» θα βρει στη σειρά (εφόσον προκριθεί) τους Αλιασίμ, Αλκαράθ και Τζόκοβιτς.

Μνήμες 2022 ξύπνησε η κλήρωση στη Μαρία Σάκκαρη. Θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Καρολίνα Μούχοβα. Η Τσέχα την είχε νικήσει πέρυσι στον δεύτερο γύρο. Οι δύο αθλήτριες έχουν βρεθεί τρεις φορές αντιμέτωπες, με τη Μούχοβα να έχει το προβάδισμα (2-1). Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μούχοβα, θα παίξει με μία εκ των Ποντορόσκα και Πονσέ.

Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα κατάφερε να βγάλει… εκτός μάχης τη Νο 1 τενίστρια των προκριματικών, Καμίλα Οσόριο. Νίκησε την Κολομβιανή με 7-6, 6-4 και πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή