Ποδόσφαιρο: Η διάψευση των συνωμοσιολόγων

Ποδόσφαιρο: Η διάψευση των συνωμοσιολόγων

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στα τόσα στραβά κι ανάποδα που μας προσέφερε η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος, άφησε κι ένα καλό. ∆ιέψευσε όσους βλέπουν παντού συνωμοσίες και προκαθορισμένα αποτελέσματα.

Εδώ και ένα μήνα, από την ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και παράλληλα τη συντριβή του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν σίγουροι οι… ειδικοί για την τελική κατάταξη και το μοίρασμα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Είχαν βρει και τις «συμμαχίες». ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τους «αιωνίους» απέναντί τους.

Η πρώτη πανηγυρική διάψευσή τους ήρθε όταν οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Παναθηναϊκό και του στέρησαν τον τίτλο. Δεν πτοήθηκαν όμως. Ηταν σίγουροι πως η ΑΕΚ –σε συνδυασμό με την εύκολη επικράτησή της στον αγώνα που ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δέκα παίκτες για όλο το ματς– δεν θα «χτυπούσε» τον τελικό Κυπέλλου, ώστε να πάρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Για να φτάσουμε στο αποκορύφωμα: Οταν οι πρωταθλητές έμειναν με δέκα παίκτες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά». Ολα έδειχναν να επιβεβαιώνουν τους «γνωρίζοντες».

Σκεφθείτε αν οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν αστοχούσαν σε αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν, αγωνιζόμενοι με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ποιος θα τολμούσε να ψελλίσει πως θα ήταν φυσιολογικό να πάρει το Κύπελλο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί στον αγωνιστικό χώρο; Δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν το πέτυχε.

Κι έτσι κρύφτηκαν ξανά στο καβούκι τους οι συνωμοσιολόγοι. Μέχρι να εμφανιστούν πάλι για να ρίξουν το λάδι τους στη φωτιά που καίει ό,τι έχει απομείνει στο ποδόσφαιρό μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT