Αύριο με τον Καμπάγες Μπαένα ο Τσιτσιπάς για τους «32»

Αύριο με τον Καμπάγες Μπαένα ο Τσιτσιπάς για τους «32»

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει προκριθεί στον δεύτερο γύρο και τη Μαρία Σάκκαρη να έχει αποκλειστεί, συνεχίζεται το κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός. Αύριο ο τενίστας μας θα παίξει με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καμπάγες Μπαένα (Νο 57) για μία θέση στους «32»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει προκριθεί στον δεύτερο γύρο και τη Μαρία Σάκκαρη να έχει αποκλειστεί, συνεχίζεται το κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός. Αύριο ο τενίστας μας θα παίξει με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καμπάγες Μπαένα (Νο 57) για μία θέση στους «32». Σήμερα, τα αδέλφια Τσιτσιπά θα παίξουν στον πρώτο γύρο, στο διπλό.

Από τον Μάρτιο του 2019, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (συνολικά 200 εβδομάδες) βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός νίκησε τον Γίρι Βέσελι με 3-1. Η νίκη αυτή ήταν και συμβολική καθώς πρόκειται για την 50ή του σε τουρνουά γκραν σλαμ. «Το χτίσιμο ενός ονείρου χρειάζεται υπομονή, αφοσίωση και ισχυρή δέσμευση», έγραψε ο Τσιτσιπάς σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπαένα για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν πριν από πέντε χρόνια και νικητής είχε αναδειχθεί ο Τσιτσιπάς.

Το εμπόδιο της Καρολίνα Μούχοβα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τη Μαρία Σάκκαρη. Η πρωταθλήτριά μας ηττήθη στον πρώτο γύρο με 0-2. «Ηταν μια πολύ δύσκολη κλήρωση από την αρχή, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι μια παίκτρια σε υψηλό επίπεδο και θα έπρεπε να έχω βρει τρόπο να το αντιμετωπίσω. Θα ξεκουραστώ και θα ξεκινήσω τους αγώνες μου στο γρασίδι», δήλωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στο Eurosport.

Εξαιρετικός ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πρώτο του παιχνίδι στο Ρολάν Γκαρός. Επικράτησε του Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς με 6-3, 6-2, 7-6. Ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ ηττήθη από τον Φάμπιο Φονίνι με 4-6, 4-6, 3-6. Ο Καμ Νόρι επικράτησε του Μπενουά Περ με 7-5, 4-6, 3-6, 6-1, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Πούιγ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή