Ξύπνησε από κώμα έπειτα από 25 ημέρες ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Ξύπνησε από κώμα έπειτα από 25 ημέρες ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέστη σοβαρά τραύματα όταν έπεσε από το άλογό του, στις 28 Μαΐου, με αποτέλεσμα η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σέρχιο Ρίκο, τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος υπέστη σοβαρό ατύχημα στα τέλη Μαΐου και έπεσε σε κώμα, άρχισε να επικοινωνεί με τους οικείους του.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα και φέρεται να μίλησε με συγγενείς του.

Η σύζυγός του, Αλμπα Σίλβα, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Είμαστε ακόμα εδώ, κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και πλέον βλέπουμε φως. Σιγά-σιγά. Ηξερα από την αρχή πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του. Χρειάζεται υπομονή».

Ο 29χρονος, καθώς ίππευε, έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κλωτσιά από το άλογο στην περιοχή του λαιμού, οπότε μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Σεβίλλης.

Ο Ρίκο, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σεβίλλη, πέρασε από την αγγλική Φούλαμ στην Αγγλία και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην PSG, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στη Μαγιόρκα την περασμένη σεζόν, πριν επιστρέψει στην παριζιάνικη ομάδα, όπου είναι αναπληρωματικός πίσω από τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT