Προθεσμία 10 ημερών έδωσε η Παρί στον Εμπαπέ

Προθεσμία 10 ημερών έδωσε η Παρί στον Εμπαπέ

Τελεσίγραφο μέχρι… την αρχή των εκπτώσεων, δηλαδή για 10 ημέρες, επέδωσε σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ η Παρί Σεν Ζερμέν στο μεγάλο της αστέρι, Κιλιάν Εμπαπέ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελεσίγραφο μέχρι… την αρχή των εκπτώσεων, δηλαδή για 10 ημέρες, επέδωσε σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ η Παρί Σεν Ζερμέν στο μεγάλο της αστέρι, Κιλιάν Εμπαπέ, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τη στάση του και θα πρέπει ή να ανανεώσει με την πρωταθλήτρια Γαλλίας ή να φύγει άμεσα.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε κυκλοφορήσει στη Γαλλία η πληροφορία ότι ο εμίρης του Κατάρ έκανε σαφές στις 21 Ιουνίου στον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας ότι είτε θα αποδεχθεί την πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του προτείνει η Παρί είτε θα πρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, πράγμα που θα αποφέρει κι ένα ποσό-ρεκόρ σε αυτή και θα τη βοηθήσει σημαντικά με τη… λογιστική της ισορροπία στα μάτια της UEFA.

Το νεότερο που προέκυψε προχθές αργά το βράδυ είναι η προθεσμία των 10 ημερών που δόθηκε κατά το ρεπορτάζ στον Εμπαπέ, φέρνοντάς τον πρακτικά ακόμη πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις προχθεσινές πληροφορίες περί πρότασης-μαμούθ από τη Λίβερπουλ.

Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο για να μείνει στο «Παρκ ντε Πρενς» έως τον Ιούνιο του 2024, και δήλωσε προ εβδομάδων ότι ενώ σκοπεύει να μείνει στην ομάδα μέχρι τη λήξη του, δεν πρόκειται να το ανανεώσει. Αυτό έχει κάνει έξαλλη τη διοίκηση της Παρί, που βλέπει ότι κινδυνεύει να της φύγει σε ένα χρόνο ο καλύτερος και ακριβότερος ποδοσφαιριστής της χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

Η Παρί θέλει χωρίς εκπτώσεις 200 εκατ. ευρώ, και φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να τα δώσει άμεσα, ώστε να κάνει δικό της τον παίκτη που θα αναπληρώσει με το παραπάνω το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του ο Καρίμ Μπενζεμά στην επίθεση της πρωταθλήτριας κόσμου. Διαφορετικά, μπορεί και να περιμένει έως τον Ιανουάριο, όπως αναφέρεται, και το ποσόν δεν θα είναι… πρόβλημα.

Ο ίδιος ο Κιλιάν φέρεται να μη θέλει ακόμη να κάνει τη διαδρομή Παρίσι – Μαδρίτη και μπορεί να περιμένει έναν ακόμη χρόνο, αλλά υπάρχει ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο που είναι σε θέση να τον μεταπείσει κι έχει και επιχείρημα. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Φαϊζά Λαμαρί, θεωρεί ότι το αργότερο έως τον Ιανουάριο το καμάρι της θα πρέπει να αφήσει την μπλε φανέλα για να φορέσει τη λευκή της «βασίλισσας», διαφορετικά ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα εγκαταλείψει την περίπτωσή του και θα αγοράσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή