Τένις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον

Τένις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον

Σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσουν προκρίσεις για τον δεύτερο γύρο απέναντι σε αντιπάλους που μπορεί να θεωρούνται επικίνδυνοι, αλλά είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βροχή και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να στεγνώνει με πετσέτα το κορτ έκανε χθες πρεμιέρα το τουρνουά του Γουίμπλεντον. Σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσουν προκρίσεις για τον δεύτερο γύρο απέναντι σε αντιπάλους που μπορεί να θεωρούνται επικίνδυνοι, αλλά είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το μεσημέρι τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος το 2020 είχε σηκώσει το τρόπαιο του αμερικανικού γκραν σλαμ. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο τενίστες απέναντι ήταν φέτος στη Μαδρίτη, με τον Τσιτσιπά να αναδεικνύεται νικητής.

Με δυνατή αντίπαλο, την Ουκρανή Κόστιουκ (35η στον κόσμο) θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο. Στους μέχρι τώρα μεταξύ τους αγώνες την υπεροχή έχει η τενίστριά μας.

Σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετώπισε τον Πέδρο Κατσίν. Ενώ ο Σέρβος προηγείτο με 6-3, η βροχή μούσκεψε το γρασίδι με αποτέλεσμα ο κορυφαίος, εν ενεργεία, τενίστας στον κόσμο να προσπαθήσει να το στεγνώσει με πετσέτα. Τελικά, ο Τζόκοβιτς υπερίσχυσε με 3-0. Η Ιγκα Σβιόντεκ νίκησε τη Λιν Ζου με 6-1, 6-3 και πήρε το «εισιτήριο» για τον 2ο γύρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή