Ρεάλ και Εμπαπέ πιέζουν την Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ και Εμπαπέ πιέζουν την Παρί Σεν Ζερμέν

Μία ημέρα μετά τις νέες κατηγορηματικές δηλώσεις του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ αλ Κελαϊφί, πως αν ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να φύγει από την ομάδα, θα πρέπει να το κάνει τώρα που είναι δεσμευμένος με τον σύλλογο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά τις νέες κατηγορηματικές δηλώσεις του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ αλ Κελαϊφί, πως αν ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να φύγει από την ομάδα, θα πρέπει να το κάνει τώρα που είναι δεσμευμένος με τον σύλλογο, προκειμένου να υπάρξει οικονομικό όφελος, και όχι το 2024 οπότε μένει ελεύθερος, χθες το φως της δημοσιότητας είδαν οι όροι του συμβολαίου που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Οροι, αν μη τι άλλο, αστρονομικοί. Οπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης, Cadena Ser, από τη στιγμή που ο παίκτης καταφέρει να αποδεσμευτεί, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 50 εκατ. ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του για όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα κυμαίνεται στο 1 δισ. ευρώ!

Είναι φανερό πως τόσο η «βασίλισσα» όσο και η πλευρά του Γάλλου σταρ πιέζουν όσο μπορούν προκειμένου να έρθουν το συντομότερο δυνατό σε συμφωνία, γνωρίζοντας πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτοεγκλωβισμένη.

Και αυτό καθώς με την παραμονή του 24χρονου επιθετικού στο «Παρκ ντε Πρενς», οι Παριζιάνοι θα χάσουν πάνω από 350 εκατ. ευρώ σε διάστημα δώδεκα μηνών: τα 150 εκατομμύρια που έχει λαμβάνειν ο παίκτης και τα 200 εκατομμύρια που προτίθεται να δώσει άμεσα η Ρεάλ στην ΠΣΖ για την απόκτησή του.

Η Παρί, που σύμφωνα με πληροφορίες βλέπει τον Ουσμάν Ντεμπελέ ιδανικό αντικαταστάτη του Εμπαπέ, σε μια τέτοια περίπτωση θα αναγκαστεί να διαπραγματευθεί προκειμένου να μη βγει διπλά χαμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή