Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο βόλεϊ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο βόλεϊ

Χαμόγελα έφερε στον Ολυμπιακό η κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμόγελα έφερε στον Ολυμπιακό η κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ. Οι Πειραιώτες θα παίξουν στον 1ο προκριματικό γύρο με την Παρτιζάν και την Μπιγιέλινα, ομάδες κατώτερων αγωνιστικών δυνατοτήτων από την ελληνική. Η κλήρωση δίνει πολλές ελπίδες στους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση στον β΄ προκριματικό γύρο. Το «εισιτήριο» παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και ο Ολυμπιακός διαθέτει τις δυνατότητες για να το πετύχει.

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ο Μίλων θα παίξει με την ελβετική Σόνενβερντ, ενώ ο ΠΑΟΚ στη φάση των «32» της διοργάνωσης θα παίξει με ομάδα από τους προκριματικούς. Οι πρώτοι αγώνες γι’ αυτή τη φάση έχουν προγραμματιστεί από τις 21 έως τις 23.11 και οι δεύτεροι από τις 28 έως τις 30.11. Στο Τσάλεντζ Καπ, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε χωρίς αγώνα, ενώ η Κηφισιά θα παίξει με την πανίσχυρη Γαλατά.

Στις γυναίκες (Τσάλεντζ Καπ), ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι τυχερός καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Τσβόλε, μία δυνατή ομάδα. Δύσκολη ήταν η κλήρωση και για την ΑΕΚ, που θα παίξει με τη ρουμανική Βολουντάρι.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ και η Θέτιδα Βούλας με την τουρκική Μπελεντιγιέ Μπούρσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT