Ας ποντάρουμε στα «στημένα» για την αναστροφή

Ας ποντάρουμε στα «στημένα» για την αναστροφή

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, τότε στην υπόθεση των «στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων για στοιχηματικούς λόγους», τα μέτωπα των… πυρκαγιών μάλλον είναι τεράστια. ∆έκα ομάδες από τη ΣΛ2 και 5 από τη ΣΛ1 φαίνεται να εμπλέκονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Και δυστυχώς, όσο δεν δίνονται «διευθύνσεις και ονόματα», ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να φαντάζεται οτιδήποτε και να υποψιάζεται τους πάντες. Φυσικά, όσο η διαδικασία της έρευνας είναι σε εξέλιξη, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Ο καθένας μπορεί να ρίξει λάσπη σε οποιονδήποτε.

Επομένως είναι απαραίτητο να «τρέξουν» την υπόθεση οι αρμόδιοι και να μην υπάρξει η ελάχιστη καθυστέρηση. Είτε για γραφειοκρατικούς λόγους είτε επειδή μπορεί «τα κεφάλια» να είναι «μεγάλα ονόματα».

Το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Εχει ήδη απαξιωθεί από τη μεγάλη πλειονότητα των φιλάθλων και απέχει ελάχιστα από τις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής βαθμολογίας. Ενα… άγγιγμα του λείπει για να βρεθεί στα τάρταρα.

Γι’ αυτό, όσοι παράγοντες ακόμη έχουν το κουράγιο και το χρηματοδοτούν από την τσέπη τους, η πολιτεία και οι ομοσπονδίες θα πρέπει να μη συμβιβαστούν σε τίποτα. Το «πολιτικό κόστος» και οι «δικοί μας και δικοί τους» δεν επιτρέπεται να σταθούν εμπόδιο για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αν «κουκουλωθεί» το θέμα και την πληρώσουν τα «τσιράκια», τότε δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής από τον γκρεμό προς τον οποίο τρέχουμε. Ισως είναι η τελευταία ευκαιρία για την αναστροφή…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT