Πόλο: Το όνειρο της πρόκρισης σταμάτησε στο δοκάρι

Πόλο: Το όνειρο της πρόκρισης σταμάτησε στο δοκάρι

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών άγγιξε το όνειρο αλλά το έχασε για ένα… δοκάρι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών άγγιξε το όνειρο αλλά το έχασε για ένα… δοκάρι. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα, οι πολίστριές μας ηττήθηκαν από την Αυστραλία με 8-9 και, διεκδικώντας την 5η θέση, θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία.

Το νευρικό τελευταίο οκτάλεπτο ήταν αυτό που στέρησε την πρόκριση, καθώς οι διεθνείς μας σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρια των αντιπάλων τους, με αποκορύφωμα το σουτ της Μαργαρίτας Πλευρίτου 13΄΄ πριν από το τέλος της αναμέτρησης. «Δεν είχαμε υπομονή και αυτό μας στοίχισε», δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου.

Σήμερα (09.00), η εθνική ανδρών παίζει με το Μαυροβούνιο με στόχο την πρόκριση στην τετράδα.

Στην κολύμβηση, οι πρωταθλητές μας έμειναν εκτός τελικών. Μέχρι τώρα την καλύτερη εμφάνιση έχει κάνει η Αννα Ντουντουνάκη, η οποία έφτασε στους ημιτελικούς στα 100 μ. πεταλούδα και κατέλαβε στη γενική κατάταξη τη 12η θέση. Εκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποκλεισμός του Απόστολου Χρήστου από τους ημιτελικούς των 100 μ. ύπτιο. Εκτός ημιτελικών έμειναν και οι Μαρίλεια Δροσίδου (100 μ. πρόσθιο) και Δημήτρης Μάρκος (200 μ. ελεύθερο). Εχουν επιτευχθεί τρία παγκόσμια ρεκόρ (400 μ. ελεύθερο: Αριάρν Τίτμους με 3.55.38, 400 μ. μεικτή ατομική: Λεόν Μαρσάν με 4.02.50 και η Αυστραλία στα 4×100 ελεύθερο. με 3.27.96).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή