700 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ για ένα έτος δίνει η Αλ Χιλάλ

700 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ για ένα έτος δίνει η Αλ Χιλάλ

Πρόταση που υπερβαίνει κάθε προηγούμενο φέρεται να κατέθεσε η σαουδαραβική Αλ Χιλάλ στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον φέρει στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση που υπερβαίνει κάθε προηγούμενο φέρεται να κατέθεσε η σαουδαραβική Αλ Χιλάλ στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον φέρει στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Στο νέο επεισόδιο της θερινής μεταγραφικής σαπουνόπερας, ο Εμπαπέ αποτελεί, κατά πληροφορίες, αντικείμενο προσφοράς-ρεκόρ για τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά, αφού οι Σαουδάραβες προσφέρουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί και 700 εκατομμύρια στον Γάλλο σταρ για να παίξει μια σεζόν και μετά να έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος!

Τα συγκεκριμένα δεδομένα φαίνεται να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές, καθώς αφενός η ΠΣΖ θα αποζημιωθεί οικονομικά, αφετέρου ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει το επόμενο καλοκαίρι να υλοποιήσει την επιθυμία του, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έχει συμφωνήσει προφορικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το Sky Sports, η Παρί έκανε αποδεκτή την πρόταση της Αλ Χιλάλ και απομένει η θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Χιλάλ πρόσφερε 400 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι φέτος, πριν αυτός επιλέξει την Ιντερ Μαϊάμι για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ εφόσον η πρόταση πάρει σάρκα και οστά τότε θα καταρριφθεί το ρεκόρ χρημάτων για την αγορά ενός παίκτη που κατέχει η Παρί Σεν Ζερμέν, πληρώνοντας 222 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT