Παραμονή και ανταμοιβή για Λιβάι Γκαρσία

Παραμονή και ανταμοιβή για Λιβάι Γκαρσία

Μετά το φιλικό της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα με την Τράμπζονσπορ, μια ανάρτηση του Λιβάι Γκαρσία που εμφάνιζε ένα λουκέτο και ένα κλειδί που το ανοίγει, φαίνεται πως ήταν ο προάγγελος των εξελίξεων στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το φιλικό της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα με την Τράμπζονσπορ, μια ανάρτηση του Λιβάι Γκαρσία που εμφάνιζε ένα λουκέτο και ένα κλειδί που το ανοίγει, φαίνεται πως ήταν ο προάγγελος των εξελίξεων στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο όλα δείχνουν πως μέχρι τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την επόμενη εβδομάδα θα έχει προχωρήσει σε μια γενναία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Πρόκειται για μια οικονομική εκτόξευση, που πρωτίστως θα αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για τον ίδιο, δείχνοντας παράλληλα και τη θέληση της Ενωσης να τον κρατήσει στις τάξεις της, παρά τις όποιες δελεαστικές προτάσεις καταφθάσουν στα γραφεία της.

Από τις 500.000 ευρώ που έπαιρνε μέχρι τώρα ο 25χρονος άσος, θα φτάσει το 1 με 1,2 εκατ. ευρώ με τα μπόνους, επεκτείνοντας για ένα ή δύο επιπλέον χρόνια το συμβόλαιό του, που λήγει το 2025. Οι επαφές της διοίκησης της ΠΑΕ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι συνεχείς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όπως έχει ξεκαθαριστεί στον παίκτη, η διαφαινόμενη επέκταση δεν σημαίνει επ’ ουδενί πως του κλείνεται ο δρόμος για μια μεταγραφή σε υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα.

Αντίθετα, κρίνεται καλύτερο να δείξει τα προσόντα του μέσω των φετινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, που ούτως ή άλλως έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της σε ομίλους και ενδεχομένως τον Δεκέμβριο ή το επόμενο καλοκαίρι να υπάρχει μια πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή της Λανς, που να βγάλει ωφελημένες και τις δυο πλευρές.

Ο Γκαρσία άλλωστε αυτή τη στιγμή δηλώνει πολύ καλά στην ΑΕΚ, θέλει να παραμείνει βοηθώντας την ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε να επηρεάζεται αλλά και ούτε να ενθουσιάζεται από το ενδιαφέρον του γαλλικού συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT