Το πρώτο δείγμα γραφής ενόψει Μουντομπάσκετ

Το πρώτο δείγμα γραφής ενόψει Μουντομπάσκετ

Η εθνική ομάδα μπάσκετ μπαίνει από σήμερα και επισήμως σε τροχιά Μουντομπάσκετ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα μπάσκετ μπαίνει από σήμερα και επισήμως σε τροχιά Μουντομπάσκετ. Στη Λιουμπλιάνα, κόντρα στην ισχυρή Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη θα καταθέσουν (21.30 – Action 24) το πρώτο δείγμα γραφής, χωρίς φυσικά να έχουν μαζί τους τον μεγάλο σταρ της ομάδας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την αποστολή της «γαλανόλευκης» που απαρτίζεται από 14 παίκτες δεν ακολούθησε ο Γιάννης Παπαπέτρου, αφού εντάχθηκε μόλις τη Δευτέρα στο προπονητικό πρόγραμμα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο που συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά και ο Μανώλης Χατζηδάκης.

Ο κόουτς της Εθνικής σκοπεύει να ξεδιπλώσει στο παρκέ τις πρώτες του σκέψεις αναφορικά με το βασικό σχήμα. Ενα σχήμα το οποίο ήδη έχει στο μυαλό του, σε δύο εκδοχές: Αυτής με τον Γιάννη και αυτής χωρίς τον άσο του ΝΒΑ, που θα βασίζεται στην ταχύτητα και την καλή άμυνα.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στη Σλοβενία είναι οι: Παπανικολάου, Θ. Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Παπαγιάννης, Λούντζης, Μήτογλου, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος, Μωραΐτης, Τσαλμπούρης, Τολιόπουλος και Ουόκαπ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Παρασκευή (19.00, ΟΑΚΑ) σε μια βραδιά που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για την προσφορά του και θα αποσυρθεί η φανέλα με την οποία οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987, καθώς θα ανέβει στον ουρανό του σταδίου.

Μάλιστα η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της ζητεί από τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, να μεταβεί νωρίτερα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, αφού η τελετή για να τιμηθεί ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ είναι προγραμματισμένη δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα (18.50).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT