Σάκκαρη: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Μόντρεαλ

Σάκκαρη: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Μόντρεαλ

Μαρία Σάκκαρη «έπεσε θύμα» έκπληξης στην πρεμιέρα της στο διεθνές τουρνουά, που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, καθώς ηττήθηκε 2-0 από την Αμερικανίδα, Ντάνιελ Κόλινς, η οποία βρίσκεται στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη «έπεσε θύμα» έκπληξης στην πρεμιέρα της στο διεθνές τουρνουά, που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, καθώς ηττήθηκε 2-0 από την Αμερικανίδα, Ντάνιελ Κόλινς, η οποία βρίσκεται στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο αγώνας ήταν η… επιτομή των χαμένων σερβίς, με την Κόλινς να πετυχαίνει στο πρώτο σετ τρία breaks και την Σάκκαρη δύο. Μετά από 48 λεπτά αγώνα, η 29χρονη Αμερικανίδα επικράτησε με 6-4. Στο δεύτερο σετ η εικόνα της αναμέτρησης, όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά τα χαμένα σερβίς ήταν στην… ημερησία διάταξη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 του κόσμου, έκανε δύο breaks, αλλά δέχθηκε τέσσερα (!), με αποτέλεσμα η Κόλινς να φθάσει άνετα στην νίκη με 6-2, μετά από 39 λεπτά. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή