Τσάμπιονς Λιγκ: Να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ θέλει η ΑΕΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ θέλει η ΑΕΚ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον δρόμο ορθάνοικτο από τη μεγάλη νίκη της μέσα στο Ζάγκρεμπ με 2-1, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καλύψει απόψε (21.45) στην «OPAP Arena» τα τελευταία μέτρα που τη χωρίζουν από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση.

Η νίκη επί της Ντιναμό και η εξαιρετική εμφάνισή της στο β΄ ημίχρονο του πρώτου αγώνα, όπου κυριάρχησε απόλυτα, δίνουν στην Ενωση μια αίσθηση υπεροχής, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα του σαν να ξεκινά το παιχνίδι από μηδενική βάση.

Σε σχέση με τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ, ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει και στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αποθεραπεύθηκε και είναι διαθέσιμος. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη βελγική Αντβέρπ, ενώ αν αποκλειστεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα τη Σπάρτα Πράγας.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχεται στην Αθήνα για να τα παίξει όλα για όλα, «ντοπαρισμένη» από την παρουσία εκατοντάδων οπαδών της στην τελευταία προπόνηση στην Κροατία, οι οποίοι ζητούσαν με συνθήματα τη νίκη-πρόκριση. «Μας περιμένει μια δύσκολη πρόκληση, ένα δύσκολο έργο. Πρέπει να νικήσουμε και το θέλουμε πολύ. Θα πέσουμε στη μάχη, θα δώσουμε το μάξιμουμ και πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετό για να νικήσουμε και να προκριθούμε. Είναι ξεκάθαρο πως μας περιμένει μια… κολασμένη και έξτρα καυτή έδρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγούμε απ’ το ηφαίστειο με τα χέρια μας ψηλά», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του προπονητή της Ντιναμό, Ιγκόρ Μπίσκαν.

Ο αγώνας θα γίνει σε έντονα φορτισμένο κλίμα, καθώς είναι ο πρώτος στην «Αγια-Σοφιά» μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι φιλοξενούμενή της στο γήπεδο η οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου φιλάθλου και ζήτησε απ’ όλους τους οπαδούς της ομάδας να έχουν άψογη συμπεριφορά. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι θα ανακοινωθεί σύντομα μια σειρά δράσεων σε συνεργασία με άλλους φορείς στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, όπως η ονοματοδοσία ενός δρόμου κοντά στο γήπεδο ή τρεις υποτροφίες για αριστούχους μαθητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT