Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία και μετά έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της

Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία και μετά έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ποδοσφαιρίστριας της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος έπασχε από μακροχρόνια ασθένεια, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή. 

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Όλγα Καρμόνα ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ που χάρισε στην ομάδα των «Φούριας Ρόχας», τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου, κόντρα στην Αγγλία. 

Παρόλα αυτά η 23χρονη αρχηγός της ισπανικής ομάδας, την ώρα που αγωνιζόταν στον μεγάλο τελικό, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας της είχε φύγει από τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος έπασχε από μακροχρόνια ασθένεια, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή. 

Η ίδια η Καρμόνα σε ανάρτησή της έγραψε μετά την κατάκτηση του τροπαίου έγραψε: «Και χωρίς να το ξέρω είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ξέρω ότι με παρακολούθησες απόψε και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά». 

Ταυτόχρονα, η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εξέφρασε τη θλίψη για τον θάνατο του πατέρα της Καρμόνα, σημειώνοντας ότι «η ποδοσφαιρίστρια έμαθε τα δυσάρεστα νέα μετά τον τελικό». 

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή