Επίθεση του θρύλου του football στα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Επίθεση του θρύλου του football στα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Ο Σάνον Σαρπ, άλλοτε παίκτης του ΝFL και νυν σχολιαστής του δικτύου ESPN, υποστήριξε ότι τα αδέλφια Αντετοκούνμπο «καταλαμβάνουν θέσεις» που θα έπρεπε να έχουν άλλοι παίκτες στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οαναλυτής και σχολιαστής του ESPN, Σάνον Σαρπ, αναφέρθηκε στα αδέλφια Αντετοκούνμπο υποστηρίζοντας ότι «μειώνεται» η ποιότητα του ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς με την παρουσία τους. 

Στη τελευταία εκπομπή του ESPN ο Σάρπ είπε: «Οι Μπακς πήραν νέο προπονητή. Δώσε του μια ευκαιρία, όπως έδωσες στον Μάικ Μπούντενχόλζερ» και πρόσθεσε πως «και τα αδέρφια σου καταλαμβάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ. Θα το συζητήσουμε; Ξέρεις καλά Γιάννη, τα αδέρφια σου μάλλον δεν θα παίξουν σε καμία άλλη ομάδα στο ΝΒΑ εκτός από το Μιλγουόκι. Και αυτό οφείλεται μόνο σε σένα. Οπότε γιατί συνεχίζεις να λες ότι θέλεις να περιβάλλεσαι από ταλέντο; Υπάρχουν δύο θέσεις που καταλαμβάνουν τα αδέρφια σου… ».

Οι Μπακς υπέγραψαν τον μικρότερο αδερφό του Γιάννη, τον Αλεξ, με ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο αλλά στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο. Ο Αλεξ Αντετοκούνμπο αναμένεται να παίξει και φέτος για τη θυγατρική ομάδα του Μιλγουόκι, Γουισκόνσιν Χερντ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε προ ημερών ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Μπακς λέγοντας ότι «δεν θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους, όπως εγώ. Και αν δεν το νιώθω αυτό, δεν υπογράφω».

Το 2021 ενεργοποιήθηκε το πενταετές συμβόλαιο 228 εκατ. δολαρίων που είχε υπογράψει με την ομάδα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή