Eκτέλεσαν πρόεδρο ομάδας στην Κολομβία λόγω ήττας

Eκτέλεσαν πρόεδρο ομάδας στην Κολομβία λόγω ήττας

Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ο πρόεδρος ομάδας στην Κολομβία την ήττα της ομάδας του...

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ο πρόεδρος ομάδας στην Κολομβία την ήττα της ομάδας του, καθώς κάποιοι δεν του συγχώρησαν το αποτέλεσμα και τον σκότωσαν με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικη εκτέλεση.

Η ομάδας Τίγρες στη δεύτερη κατηγορία της Κολομβίας ηττήθηκε 3-2 από την Ατλέτικο το Σάββατο, στην πρωτεύουσα Μπογκοτά, και μερικές ώρες αργότερα ο 63χρονος πρόεδρός της, Εντγαρ Πάες, έπεφτε νεκρός από τα πυρά δύο ανδρών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι ιατροδικαστές εντόπισαν τέσσερις σφαίρες στο σώμα του, από τις οποίες οι δύο στο κρανίο του. Είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφερόταν στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα κατέληξε. Ευτυχώς η κόρη του, που ήταν μαζί του, γλίτωσε από την επίθεση.

Η γενική εισαγγελία της χώρας άνοιξε αμέσως έρευνα, την οποία αναμένεται να βοηθήσουν τουλάχιστον 12 κάμερες στον δρόμο όπου έλαβε χώρα η δολοφονία του ποδοσφαιρικού παράγοντα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Δύο πρόεδροι άλλων ομάδων, που μίλησαν ανωνύμως στον Τύπο, εκτίμησαν πως η εκτέλεση σχετιζόταν με ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Υπενθυμίζεται ότι στην Κολομβία είχαν εκτελέσει τον ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας Ανδρές Εσκομπάρ για αυτογκόλ που σημείωσε στο Μουντιάλ του 1994.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή