Σάκκαρη: Με άνεση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Τόκιο

Σάκκαρη: Με άνεση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Τόκιο

Με εύκολη νίκη 6-3, 6-1 επί της Γιαπωνέζας Μισάκι Ντόι ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Τόκιο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εύκολη νίκη 6-3, 6-1 επί της Γιαπωνέζας Μισάκι Ντόι ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Τόκιο.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβό της στην Γκουανταλαχάρα, η Ελληνίδα τενίστρια ξεμπέρδεψε μέσα σε 65 λεπτά με το Νο331 της παγκόσμιας κατάταξης και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά, την οποία νίκησε την περασμένη εβδομάδα στο Μεξικό.

Η Σάκκαρη έκανε νωρίς break (στο τρίτο γκέιμ), στη συνέχεια κράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το σερβίς της και «έκλεισε» το πρώτο σετ με νέο break (6-3), σε ένα γκέιμ όπου βρέθηκε να χάνει 40-0, αλλά κέρδισε πέντε συνεχόμενους πόντους.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε ακόμη πιο εύκολα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που προηγήθηκε 3-0 και, μετά την προσωρινή μείωση του σκορ από την Ντόι, πήρε άλλα τρία συνεχόμενα γκέιμ για να τελειώσει τον αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή