Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Πεκίνο

Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Πεκίνο

Επόμενος προορισμός για τον Τσιτσιπά θα είναι το 1.000άρι τουρνουά της Σαγκάης, όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει πόντους στη διεκδίκηση μίας θέσης για τους ATP Finals

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ήττα συνοδεύτηκε η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά στο China Cup, ύστερα από τέσσερα χρόνια και τον τελικό του 2019, με αντίπαλο τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Χιλιανός Νίκολας Τζάρι (Νο 22 στην παγκόσμια κατάταξη) αποδεικνύεται «κακός δαίμονας» για τον Ελληνα τενίστα (Νο5), καθώς η νίκη του στα δύο σετ (6-4, 6-4) ύστερα από 91 λεπτά ήταν η τρίτη στους πέντε αγώνες που έχει αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά και δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους κατά τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Ο «Στεφ» δεν βρήκε ρυθμό στον αγώνα, δεν κατόρθωσε να σπάσει ούτε μία φορά το σερβίς του αντιπάλου του και δεν είχε δεύτερο σερβίς (8/21), ενώ υπέπεσε και σε διπλά λάθη.

Επόμενος προορισμός για τον Τσιτσιπά θα είναι το 1.000άρι τουρνουά της Σαγκάης, όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει πόντους στη διεκδίκηση μίας θέσης για τους ATP Finals.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή