Ερευνα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Ερευνα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Η έρευνα διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Οικονόμου. Γιατί κλήθηκε σε συνάντηση από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eισαγγελική έρευνα εφ′ όλης της ύλης για φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν, διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Οικονόμου που έχει την αρμοδιότητα εποπτείας στον αθλητικό χώρο.

Η έρευνα που θα ανατεθεί σε αρμόδιο εισαγγελέα για τα αθλητικά (εισαγγελέα Πρωτοδικών) δρομολογήθηκε με αφορμή όσα σε συνέντευξή του στο BBC κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέντευξη Αλαφούζου προκάλεσε άμεση αντίδραση από την πλευρά του κ. Οικονόμου, όταν έλαβε γνώση του περιεχομένου της.

Μετά ταύτα κάλεσε σε άτυπη συνάντηση τον κ. Αλαφούζο για το περιεχόμενο της συνέντευξής του και στη συνέχεια ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί έρευνα από καιρό για τα κακώς κείμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου διέταξε έρευνα.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που θα διενεργηθεί από εισαγγελέα Πρωτοδικών αρμόδια για τα αθλητικά θα κληθούν σε κατάθεση ο κ. Αλαφούζος και άλλα πρόσωπα τα οποία θα κριθούν απαραίτητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή