Βόλεϊ: Πέρασε από την Πυλαία με 3-2 ο Παναθηναϊκός

Βόλεϊ: Πέρασε από την Πυλαία με 3-2 ο Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής χάρισε εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με 3-2 (25-22, 23-25, 25-16, 27-29, 15-10). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της ακραίο Τόμας Ρούσο, με αποτέλεσμα ο βασικός διαγώνιος Μενέλαος Κοκκινάκης να παίξει ως ακραίος.

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής χάρισε εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη και η εξέλιξη της αναμέτρησης δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό ντέρμπι. Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον Ερνάντες πήρε το προβάδισμα, για να ισοφαρίσει στο επόμενο ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του να δείχνουν ότι, παρόλο που το πρωτάθλημα είναι στην αρχή, αποτελούν ήδη ένα αξιόμαχο σύνολο. Το 3ο σετ ανήκε στον Παναθηναϊκό και στο τέταρτο παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και από τις δύο ομάδες. Στο τάι μπρέικ η υπεροχή του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Πήγασος Πολίχνης – Ολυμπιακός 0-3, Κηφισιά – Καλαμάτα 0-3, Αθλος – Φοίνικας 3-2. Ρεπό ο Μίλων. Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 6 βαθμούς και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 5 και οι Αθλος Ορεστιάδας, Καλαμάτα και Φοίνικας Σύρου με 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT