Μιλάνο: Συμπλοκή οπαδών της Μίλαν και της Παρί Σ.Ζ. – Μαχαιρώθηκε ένας Γάλλος

Μιλάνο: Συμπλοκή οπαδών της Μίλαν και της Παρί Σ.Ζ. – Μαχαιρώθηκε ένας Γάλλος

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ με τουλάχιστον πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Μιλάνο, πριν από τον αγώνα της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη το βράδυ, στο πλαίσιο του Champions League, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας οπαδός της γαλλικής ομάδας να τραυματίζεται από μαχαίρι, κατά το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στο κέντρο της πόλης, ακολούθησαν «οδομαχίες» στην περιοχή Navigli του Μιλάνου, με αποτέλεσμα πέντε άτομα, οι τέσσερις από τους οποίους ήταν Γάλλοι εκδρομείς, να τραυματιστούν και να διακομιστούν σε νοσοκομεία.

Ο ένας από αυτούς, ένας 34χρονος Γάλλος, φέρεται να έχει σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, το ένα στο κεφάλι και το άλλο στο πόδι.

Περίπου 50 σκληροπυρηνικοί οπαδοί των «Ροσονέρι» έστησαν ενέδρα στους φανατικούς οπαδούς της Παρί και τους επιτέθηκαν στον δρόμο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις μπροστά στα μάτια ανίδεων πολιτών που έτρεχαν να σωθούν. Αρκετοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαλύσουν τους οπαδούς.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, έγιναν πολυάριθμες συλλήψεις.

Η περιοχή όπου έγιναν τα επεισόδια είναι γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή.

Πηγή: ANSA, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή