Παναθηναϊκός: Πλήρωσε τα λάθη του στη Γαλλία

Παναθηναϊκός: Πλήρωσε τα λάθη του στη Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρεν

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη του στη Γαλλία και μέσα σε πέντε λεπτά στο Β΄ημίχρονο, γκρέμισε ό,τι «έχτιζε» στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας από τη Ρεν με 3-1. Ετσι πλέον στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ δυσκολεύει και πιο ρεαλιστικός στόχος για τους «πράσινους» πλέον φαντάζει η τρίτη θέση και η ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Κόνφερενς Λιγκ .

Ενας κακός υπολογισμός του Μπρινιόλι στο φάουλ που εκτέλεσε ο Ριντέρ μόλις στο 9΄, έβαλε τους «πράσινους» πίσω στο σκορ. Ωστόσο το πείσμα και η μαχητικότητα του Φώτη Ιωαννίδη άλλαξαν τα δεδομένα του ματς σχετικά γρήγορα αφού ο διεθνής επιθετικός στο 33΄ κέρδισε πέναλτι από τον Μπελοσιάν, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας, αλλά και την αποβολή του αντιπάλου του.  

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός με την αλλαγή του Τζούριτσιτς στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, η Ρεν εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις φάσεις που δημιούργησε και πέτυχε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Με τον Σαλάχ στο 65΄ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και με τον Μπλάς στο 70΄με πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μάτιτς από τον Βιλένα. Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε, με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν. Σημαντικότερη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ ήταν στο 85′ όταν ο Σπόραρ σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η Ρεν είχε δοκάρι στο 90΄+5 σε σουτ του Μπλας.

ΡΕΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Γκαγιόν, Τεάτ, Ντουέ, Βουό, Μπελοσιάν, Μπουριζό (63΄Μπλας), Μάτιτς (90’+3΄Ασιινόν) Τεριέ (63΄Σαλάχ), Λε Φι, Καλιμουεντό, Ριντέρ (63΄ Σανταμαρία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79΄ Σπόραρ) Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (79΄Αράο), Βιλένα, Τσέριν (46΄ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (72΄Μαντσίνι), Μπερνάρ (72΄Αϊτόρ), Ιωαννίδης

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα με 2-1. Η βαθμολογία: Ρεν 9, Βιγιαρεάλ 6, Παναθηναϊκός 4, Μακάμπι Χάιφα 1. Η επόμενη αγωνιστική (30/11): Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός, Μακάμπι Χάιφα – Ρεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή