ΠΑΟΚ: Εχασε δεκάδες ευκαιρίες αλλά έμεινε στην ισοπαλία (2-2)

ΠΑΟΚ: Εχασε δεκάδες ευκαιρίες αλλά έμεινε στην ισοπαλία (2-2)

Ο «δικέφαλος» έβαλε στα... δίχτυα την Αμπερντίν, όμως δεν τα κατάφερε

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έχασε δεκάδες κλασικές ευκαιρίες στην Τούμπα (16-2 οι τελικές προσπάθειες), η Αμπερντίν έκανε μόλις δύο φάσεις, οι οποίες όμως αρκούσαν για να πάρει την ισοπαλία (2-2) και να περιπλέξει τα πράγματα για την πρωτιά του ομίλου. Ωστόσο πήρε και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τη νοκ-άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία με αντίπαλο την Αϊντραχτ θα παίξει την πρώτη θέση, που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Εξι αλλαγές είχε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, σε σχέση με αυτή που παρέταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη τους επίσκεψη στα ελληνικά καρέ του ΠΑΟΚ, στο 14΄οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν. Ο Ντέβλιν έκανε το γύρισμα, ο Κουλιεράκης απέτυχε να διώξει και ο Λόπες «εκτέλεσε» τον Κοτάρσκι. Η απάντηση όμως ήταν γρήγορη (23΄) και εντυπωσιακή από τον Τάισον που τελείωσε ιδανικά την αριστουργηματική του συνεργασία του με τον Ντεσπόντοφ. Οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν πλήρως την κατοχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όπου είχαν δύο δοκάρια με τους Μπάμπα (28΄) και Τόμας (42΄).

Η καθολική υπεροχή του ΠΑΟΚ δικαίωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και έφερε αποτελέσματα που αποδείχθηκαν όμως, παροδικά. Στο 67΄ έπειτα από σέντρα του Τάισον, ο Εκονγκ με κεφαλιά μοίρασε στον Σαμάτα, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1.

Στο 70΄ ύστερα από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΜακΓκραθ η Αμπερντίν ισοφάρισε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα (85΄ Σοάρες), Τσιγγάρας (65΄ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (82΄ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον (65΄ Σαμάτα)

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (Μπάρι Ρόμπσον): Ρόος, Μακένζι, Ρούμπεζιτς, Γκάρτενμαν, Ντέβλιν, Γένσεν, Μπάρον, Σίνι (61΄ Πολβάρα), Μαγκράθ (79΄ Μιόφσκι), Ντάνκαν (61΄ Χέις), Λούις Λόπες.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 1-0 της Ελσίνκι και επίσης πέρασε μαθηματικά. Η βαθμολογία:  ΠΑΟΚ 10, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 9, Αμπερντίν 2, Ελσίνκι 1 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή