«Τριγμοί» στην Εθνική με Πογιέτ, βοηθό και ΕΠΟ

«Τριγμοί» στην Εθνική με Πογιέτ, βοηθό και ΕΠΟ

Παράπονα του Ουρουγουανού για ασυνέπεια στις πληρωμές – Τι υποστηρίζει η ΕΠΟ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανω-κάτω έγινε η εθνική ομάδα λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro. Ο Γκουστάβο Πογιέτ «επιτέθηκε» στην ΕΠΟ, καθώς αποκάλυψε ότι η προετοιμασία για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και τον αγώνα με τη Γαλλία για το φινάλε των προκριματικών γίνεται χωρίς την παρουσία του βοηθού του Μαουρίσιο Ταρίκο, καθώς ο συγκεκριμένος δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Η απάντηση από το Πάρκο Γουδί, ήρθε λίγη ώρα αργότερα με επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι «ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του». Μάλιστα διευκρινίζεται ότι πρόσφατα άπαντες στην Εθνική πληρώθηκαν το πριμ για την πρωτιά στο Nations League, συνεπώς κάποιο θέμα με τις πληρωμές δεν παρατηρείται σε άλλες περιπτώσεις.

Από κει και πέρα ο Γκουστάβο Πογιέτ ήταν ξεκάθαρος ότι από τη στιγμή που η απευθείας πρόκριση έχει χαθεί, στόχος είναι πλέον η παρουσία το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, μέσω των πλέι οφ του Μαρτίου. «Δεν κοιτάμε τη Γαλλία. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι το παιχνίδι απέναντι στους «μπλε» θα είναι «σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει καλέσει για τον φιλικό αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου («Γ. Καμάρας», 19.00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με τη Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (OPAP Arena, 21.45) 32 παίκτες οι οποίοι είναι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Τέλος όσον αφορά το κρίσιμο ραντεβού του Μαρτίου, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν το οποίο είναι στην 3η θέση του 8ου γκρουπ με 15 βαθμούς, με τη 2η Δανία να έχει 19, όσους και η 1η Σλοβενία. Μαθηματικά το Καζακστάν ακόμα είναι στο… κόλπο και αν τελικά τα καταφέρει τη θέση του στον μονό ημιτελικό με την Εθνική μας θα πάρει το Λουξεμβούργο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή