Αγιος Κοσμάς: Επιστολή ΣΕΓΑΣ για προβλήματα

Αγιος Κοσμάς: Επιστολή ΣΕΓΑΣ για προβλήματα

Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά.

Νωρίτερα μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου με αναρτήσεις της στα social media, αναφέρθηκε στην κατάσταση του γηπέδου στον Αγιο Κοσμά.

Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα –και– εγγράφως τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή