Πογέτ: Μη λέτε ότι θέλω να φύγω από την Εθνική

Πογέτ: Μη λέτε ότι θέλω να φύγω από την Εθνική

Να ρίξει τους τόνους αλλά και τη σκόνη που προκλήθηκε από τη δήλωση την οποία έκανε σχετικά με τον βοηθό του την περασμένη Δευτέρα θέλησε χθες ο Γκουστάβο Πογέτ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ρίξει τους τόνους αλλά και τη σκόνη που προκλήθηκε από τη δήλωση την οποία έκανε σχετικά με τον βοηθό του την περασμένη Δευτέρα θέλησε χθες ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει… τάσεις φυγής από την εθνική ομάδα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της φιλικής σημερινής (19.00) αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία διέψευσε και με μια μικρή δόση χιούμορ τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις του «φωτογράφισε» την αιτία του ξεσπάσματός του όταν τόνισε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί στην τελική φάση του Euro θα είναι ο μόνος προπονητής που θα πάει σε αυτό χωρίς συμβόλαιο, δείχνοντας εν μέρει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει κληθεί από την ΕΠΟ για να μιλήσουν.

Σήμερα το φιλικό της ελληνικής ομάδας με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

«Μένω στη Γλυφάδα, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, δεν χρειάζεται πανικός. Να σας ενημερώσω ότι έχω πληρώσει προκαταβολικά το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο. Θα ήμουν αφελής να το πληρώσω εάν δεν ήθελα να μείνω. Μη λέτε ότι θέλω να φύγω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ μη λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρευτώ ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε τώρα; Ναι. Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου τη Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι. Ισως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μη λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πογέτ.

Από κει και πέρα, βέβαια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στην Εθνική τονίζοντας ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα. «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, προπονούμαστε πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ίσως θέλουμε λίγη δουλειά στο κίνητρο, εξαιτίας των συνθηκών του αγώνα. Εάν με ρωτάς τώρα, η ομάδα είναι στο δέκα στα δέκα», είπε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός έχει στη διάθεσή του 31 παίκτες και λογικά αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα απέναντι στους Νεοζηλανδούς αρκετές δοκιμές ενόψει και του αγώνα με τη Γαλλία την Τρίτη, με τον οποίο ολοκληρώνεται η πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή