Επίθεση του CEO της Lacoste στον Στέφανο Τσιτσιπά

Επίθεση του CEO της Lacoste στον Στέφανο Τσιτσιπά

Η απόφαση του Τσιτσιπά να αποχωρήσει από αγώνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις στο τρίτο game της αναμέτρησης με τον Χόλγκερ Ρούνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα με τους θεατές να αποδοκιμάζουν.

Η απόφαση του Τσιτσιπά να αποχωρήσει από τον αγώνα σχολιάστηκε έντονα από τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της Lacoste, Τιερί Γκιμπέρτ. Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε επίθεση στον Ελληνα τενίστα, χαρακτηρίζοντας «άδικη» τη συμπεριφορά του.

«Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του (στην αναμέτρηση με τον Ρούνε). Παρά την άδικη συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής κι ένας αυθεντικός τύπος», έγραψε ο CEΟ της Lacoste. 

Ωστόσο, τον Τσιτσιπά έσπευσε να υπερασπιστεί ο Αντι Μάρεϊ γράφοντας: «Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας. Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι ανήθικη συμπεριφορά».

Από την πλευρά του, ο Χούρκατς που πήρε τη θέση του Τσιτσιπά δήλωσε: «Απ’ όσο ξέρω οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι στην αρχή του αγώνα με τον Ρούνε. Ηταν μια άτυχη κατάσταση και για τους δυο μας. Τόσο γι’ αυτόν που είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει εδώ, αλλά και για μένα που ήθελα να παίξω έναν ακόμη αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολογήθηκε αφότου εγκατέλειψε τον αγώνα του: «Είμαι πραγματικά λυπημένος που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα. Είναι επίσης κρίμα να μη δίνεις τη θέση αυτή σε κάποιον άλλον, για να προσπαθήσει τουλάχιστον να κάνει κάτι μ′ αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή