«Ερυθρόλευκος» ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ

«Ερυθρόλευκος» ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε η τριμερής συμφωνία μεταξύ Ζαλγκίρις, Ολυμπιακού και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον ομογενή γκαρντ να παίρνει άμεσα τον δρόμο από το Κάουνας για τον Πειραιά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε η τριμερής συμφωνία μεταξύ Ζαλγκίρις, Ολυμπιακού και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον ομογενή γκαρντ να παίρνει άμεσα τον δρόμο από το Κάουνας για τον Πειραιά, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ηταν μια συμφωνία με κέρδη για όλες τις πλευρές, καθώς την ώρα που η Ζαλγκίρις έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, μια και ο ίδιος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός να τον ζητήσει για να καλύψει τα δικά του κενά σε μια θέση όπου δεν είχε πολλές λύσεις.

Ο 31χρονος γκαρντ (ο αδελφός του Ελάιζα αγωνίζεται στο Περιστέρι) άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι» και έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του, μια και άλλες κρούσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν δεν είχαν προχωρήσει.

Ο Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα μετά τις 30 Δεκεμβρίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος της διοργάνωσης.

Είναι γεννημένος στον Καναδά, αλλά έχει ελληνικές ρίζες και θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη μετακίνησή του στον Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή