Βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 5-0 από την Φράιμπουργκ

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 5-0 από την Φράιμπουργκ

Η βαριά ήττα τον υποχρεώνει πλέον να δώσει έναν «τελικό» κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στην τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης», με μοναδικό στόχο πλέον την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαριά ήττα με 5-0, τη μεγαλύτερη για ελληνική ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια, γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, σε ένα ματς – τελευταίο χαρτί για την παραμονή του στο Γιουρόπα Λιγκ μετά το τέλος της φάσης των ομίλων.

Η βαριά ήττα τον υποχρεώνει πλέον να δώσει έναν «τελικό» κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στην τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης», με μοναδικό στόχο πλέον την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League. Μετά την ήττα της σέρβικης ομάδας με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της (89’ Σούτσεκ), οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) για να παραμείνουν στην Ευρώπη.

Με ήττα θα τερματίσουν 3οι οι Σέρβοι, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στους μεταξύ τους αγώνες στην ισοβαθμία τους στους 4 βαθμούς.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε από πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό, με τη Φράιμπουργκ να πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ με τον Γκρέγκοριτς (3’, 8’) και να παίρνει από νωρίς τα ηνία στα δικά της χέρια.  Η ελληνική ομάδα δεν είχε τρόπο αντίδρασης και άρχισε να ξαναζεί το φάντασμα του Τορίνο (7-0 από τη Γιουβέντους) όταν το σκορ εκτοξεύτηκε στο ημίχρονο σε 4-0, με ένα τρίτο γκολ του Γκρέγκοριτς στο 36’ και άλλο ένα του Σιλντιγιά στο 42’.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Ποντένσε (αποχώρησε τραυματίας) και συνεχίστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς ένταση και πολλές ευκαιρίες. Οι Γερμανοί βρήκαν πάντως τον τρόπο να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με ένα 5ο γκολ και σκόρερ τον Ντοάν στο 77’.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Σιλιντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ (66′ Γκούλντε), Ντοάν, Έγκσταϊν, Χέφλερ (78′ Σαλάι), Μοκενγκό, Χέλερ (67′ Αντάμου), Γκρίφο (78′ Βάισχαουπτ), Γκρέγκοριτς (66′ Ρελ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84′ Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (84′ Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Ιμπόρα), Ποντένσε (50′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (84′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης.

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική): Φράιμπουργκ 12, Γουέστ Χαμ 12, Ολυμπιακός 4, Μπάτσκα Τόπολα 1.

Η 6η αγωνιστική: 14/12 (22:00) Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ, Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή