Οπαδοί πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι – Διακοπή στον αγώνα

Οπαδοί πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι – Διακοπή στον αγώνα

Σε προσωρινή αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας της Αμπερντίν με την Ελσίνκι για το Conference League

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προσωρινή αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας της Αμπερντίν με την Ελσίνκι για το Conference League, καθώς οι οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας πετούσαν χιονόμπαλες στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο χιονισμένο Ελσίνκι, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ξεκίνησαν να πετούν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Νίκι Μαενπάα.

Ο διαιτητής προχώρησε σε σύντομη διακοπή του αγώνα, ζητώντας από τον αρχηγό της Αμπερντίν να ηρεμήσει τους οπαδούς, οι οποίοι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν «αναξιοποίητη» την ευκαιρία που τους «έδωσε» η χιονισμένη Bolt Arena.

«Οι παίκτες της Ελσίνκι είναι δυσαρεστημένοι, γιατί βλέπουν τις χιονόμπαλες που έρχονται από τους οπαδούς της Αμπερντίν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχολιαστής Στέφεν Κράιγκαν στο TNT Sports.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι συνεχίστηκε, ωστόσο, διακόπηκε εκ νέου και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λόγω της έντονης και ακατάπαυστης χιονόπτωσης στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία, το παιχνίδι των δύο ομάδων, οι οποίες συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2.

Με πληροφορίες από Eurosports

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή